Hands-on Data Engineering Team Lead

Haemme nyt Data Engineering -tiimillemme uutta tiiminvetäjää.

Olemme Pohjoismaiden johtava vähittäiskaupan brändejä ja kauppaketjuja palveleva tuotetalo. Meillä on toista sataa alan parhaimpiin brändeihin kuuluvaa asiakasta, kuten Kesko, Fazer, Sinebrychoff, Arla, Coop Eesti ja Saarioinen. A² Trade Promotion -ratkaisumme avulla kuluttajabrändit pystyvät varmistamaan tehokkaat kampanjat valitsemalla tilanteeseen sopivat tuotteet, alennusmekanismit ja kampanjapaikat. Kauppaketjut puolestaan tekevät A² Assortment Planning -ratkaisulla päätöksiä mitä tuotteita heidän kaupoissaan myydään ja mihin hintaan. Tuotteemme ovat moderneja pilvipalveluita, joista on helppo olla ylpeä.

Haemme nyt Data Engineering -tiimillemme uutta tiiminvetäjää. Tiiminvetäjän roolissa vastaat tiimin päivittäisistä prosesseista, poistat työtä häiritseviä esteitä ja varmistat että edellytykset laadukkaalle työlle ja tavoitteiden saavuttamiselle täyttyvät. Toimit tiimin ja sen jäsenten valmentajana ja fasilitaattorina. Tehtävä sisältää Scrum Master -roolin vastuut, siihen kuitenkaan rajoittumatta. Osallistut myös tiimin kehitystehtäviin.

Vastaatte tiiminä asiakkaidemme dataintegraatioista ja tuotteidemme tietovarastoista. Kaikki asiakasdatamme virtaa tiimin ratkaisuiden kautta. Tuotteesta riippuen datan laatu vaihtelee erittäin granulaarisesta ja laadukkaasta enemmän laatuvaihtelua sisältävään dataan. Automaation aste kaikissa dataratkaisuissamme on erittäin kova ja tiimi vastaa ratkaisuistaan DevOps-periaatteiden mukaisesti. Tähtäämme Trade Promotion -ratkaisullamme nopeaan kansainväliseen kasvuun. Tuotteen kehittäminen on vielä alkuvaiheessa, joten pääset vaikuttamaan tehtäviin ratkaisuihin heti ensiaskeleista alkaen.

Työssä onnistuminen edellyttää valmiiksi hankittuja taitoja ja kovaa motivaatiota uuden oppimiseen. Alla on listattu tärkeimpiä työssä tarvittavia taitoja, mutta kaikkien osaaminen ennalta ei ole edellytys tehtävään hakemiseen:

 • Agile-, Scrum- sekä tiiminvetoon liittyvä kokemus ja osaaminen.
 • Dataintegraatioihin ja tietovarastointiin liittyvät teknologiat, esimerkiksi: SQL, Snowflake, MS SQL Server ja Airflow.
 • Ohjelmointiosaamista esimerkiksi C# tai Python -kielillä.
 • Osaamista AWS-pilviteknologioista, esimerkkeinä S3, Lambda ja SNS.
 • Hyviä suullisia ja kirjallisia kommunikointitaitoja englanniksi (suomen kieli on etu).
 • Aikaisempi osaaminen vähittäiskaupasta ja sen datasta.
 • DevOps-osaaminen ja tiimityötaidot.

Työssäsi pääset antamaan oman panoksesi tiimille yllä kuvattujen asioiden parista omien vahvuuksiesi kautta. Tarjoamme sinulle lisäksi:

 • Tilaisuuden päästä työskentelemään ainutlaatuisen ja valtavan vähittäiskaupan datamassan parissa.
 • Kasvuyrityksen monipuoliset työtehtävät, jotka antavat sinulle mahdollisuuden kehittyä ammatillisesti.
 • Asiantuntevan ja innovatiivisen ympäristön, jossa ihmisiä ja yhteishenkeä arvostetaan korkealle.
 • Modernit toimitilat Espoon Leppävaarasta hyvien palveluiden ja kulkuyhteyksien läheisyydessä sekä kilpailukykyiset edut.

Kuulostaako edellä kuvattu seuraavalta työpaikaltasi? Tule tapaamaan meitä ja keskustelemaan paikasta tarkemmin. Samalla pääset tutustumaan tiimiin ja varmistumaan, että tämä on oikea paikka juuri sinulle. Lähetäthän hakemuksesi viimeistään 20.6.2021. Vapaamuotoisen hakemuksen lisäksi toivomme liitteeksi CV:tä. Kerrothan hakemuksessa myös palkkatoiveesi. Lisätietoja tehtävästä antaa Antti Halko, p. 0400 707276.

Apply nowApply on LinkedIn